o titul, 6. kolo
04.06.2023 18:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
DidusIneptus

Do 89.min. vedl Union SG 1:0 a měl pevně drženou 1.pozici v tabulce. Ale stal se zázrak a Bruggy v 89.min. vyrovnaly a v nastavení přidaly proti favoritovi dva góly. Přitom Bruggám už o nic nešlo. Vítězství jim nebylo k ničemu. Pomohly však Antverpám a Genku ke kvalifikaci o LM resp. Antverpám k titulu. Union SG v závěru herně zkolaboval.

Reagovat
Shevchenko

Kdyby to skončilo remízou tak titul bere kdo?

Reagovat
DidusIneptus

Sám nevím Antverpy a Union SG by měli stejný počet bodů a stejné skóre. Asi by rozhodovaly vzájemné zápasy.

Reagovat
DidusIneptus

Je to prostě úplně stejná tragédie pro Union SG jako pro Borussii Dortmund. Navíc ironie osudu je mimo jiné i v tom, že oba hráli ve žlutočerných dresech. Oba, jak Union SG, tak Dortmund měli dosah mistrovského titulu ve svých rukou!

Reagovat
DidusIneptus

V Antverpách po zápase vypuklo neuvěřitelné šílenství pri oslavách. To se fakt hned tak nevidí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele