základní část, 23. kolo
26.12.2015 16:00 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (9)

Přidat komentář
HullCity

Televizní zápas proti našemu "oblíbenému" soupeři...to nemůže dopadnout dobře.Zvlášť když v základní sestavě je akorát tak chodící Diamé a opět chybí Dawson,bez kterého naše defenzíva je prostě poloviční.Rád bych věřil,že hráči dneska máknout a my se vzdálíme Burnley na rozdíl 6 bodů,ale okolnosti jsou spíše proti nám.Budu rád i za remízu...

McGregor-Odubajo,Davies,Maguire,Robertson-Clucas,Livermore,Diame,Meyler,Elmohamady-Hernandez.

Reagovat
HullCity

Víc takovýchto výkonů a v pohodě postoupíme přímo do PL!!!Stejně mě zaráží,že jsme schopni smáznout Middlesbrough,Ipswich i Burnley 3:0,ale také rupnout s týmy jako Leeds,Rotherham nebo Bristol City...asi to naši hráči pro nás dělají napínavější...

Reagovat
smazaný uživatel

Na příčinu takových výsledku jsem přišel již dávno.

Reagovat
HullCity

Víš,možná bys to mohl psát někde,kde to někoho zajímá.Mi už je jasný,že ve všem dávno vidíš podvod a domluvu,ale to tu pořád psát nemusíš,nikoho to evidentně nezajímá,co si myslí rádoby expert.

Reagovat
HullCity

Ale vlastně tě i chápu,žít v zemi,kde je korupce na úrovni afrických zemí.Není divu,že ji pak vidíš všude.Kdybys ale viděl zápas,pochopil bys,proč jsme je takhle smázli.Také mám "kamaráda",co akorát sází nedívá se na fotbal,ale ještě mě poučuje.Jestli chceš dám ti na něj kontakt a můžete oba táhnout do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ty mě posíláš do prdele , tak já tě pošlu do piče.

Reagovat
HullCity

Zítra se hrají další zápasy bacha na ně samý podvod blbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Píčo

Reagovat
HullCity

Všude samé podvody,úplatky,korupce,vypouštění zápasů atd.Taky se začínám bát a asi začnu jako ty chytračit z křesla u PC,vždyť je to tak jasné!!!Nemusím dokonce ani ty zápasy vidět,abych věděl že je to podvod!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele