základní část, 40. kolo
02.04.2013 20:45 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlomový moment ligy, jestli vyhrají Hull City, tak si myslim, že Watford a Crystal Palace budou bez šance na přímý postup.

Tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
HullCity

Sestava:Stockdale-Hobbs,Faye,Chester-Elmohamady,A.Bruce,Boyd,Brady,Koren-Simpson,Gedo.

Nejdůležitější zápas sezony!!!A to pro oba týmy.Jestli vyhrajeme,tak jsme jednou nohou v PL!Komplikací je absence Meylera kvůli kartám a Quinna kvůli menšímu zranění.V základní sestavě hraje jak Boyd tak i Gedo,který za Hull zatím vždy skoroval doma,takže na tyhle dva spoléhám.Al-Ahly má takový postoj,že když Hull postoupí,tak Geda a Fathiho prodá,takže další důvod proč dnes tak fandím.Tipuji 3:2!!

Reagovat
HullCity

Lepší držení míče,více střel 15:6,více rohů ale přece porážka 0:1 a to proto,že prostě neumíme hrát zápasy,kdy je na nás vyvíjen velký tlak.Watford dnes byl rozhodně k poražení,ale když se prostě nebudou proměnovat tutovky,tak se prostě nevyhraje.Jsem hrozně rád za ty předešlé ztráty hostů,protože teď by byli jednoznačně na 2.místě.Pořád ale to máme vše ve svých rukách + Watford hraje příště proti Cardiffu,takže šance jim bodově odskočit se nabízí hned v dalším kole.Hlavně si po zápase vše vklidu vysvětlit,rozebrat chyby a proti Middlesbrough doma vyhrát a vytvořit tím tlak na Watford.To ale nic nemění na tom,že jsem dnes velice zklamaný.Po výhře bychom mohli ještě pomýšlet i na 1.místo,takhle už definitivně píší,že 1.místo už rozhodně nedáme.Co mě také mrzí je fakt,že Proschwitz střídal až v 77.minutě,ale minimálně na 1 gola čas měl.Stál nás těžké prachy a za celou sezonu dal 4 goly a to dvěma týmům Ipswichi a Leytonu.Po sezoně na 99 procent odejde ať už budem v PL nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá mi abych se nezeptal, jak hráli ti dva naši reprezentanti ? dík za info

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele