základní část, 37. kolo
11.03.2013 20:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
hradec

TIP: 1 Championship nemá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

nema logiku

Reagovat
smazaný uživatel

ma logiku ale na tvuj mozecek je tam moc tymu

Reagovat
smazaný uživatel

tady vyhraje Hull...

Reagovat
Sotuen

pod 2,5golu 1:1

Reagovat
HullCity

Konečně jsme je po tolika letech porazili a to venku!!!Quinn se také pomstil Burnley za vyřazení ve finále play off,kdy ještě hrál za Sheffield United.Důležité vítězství,hlavně na něj navázat už v sobotu a to doma proti Nottinghamu.PL je hodně blízko!Jo a získali jsme už tolik bodů,co v minulé sezoně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no Nottingham je momentalne ve skvele forme

Reagovat
HullCity

Přímo ve vynikající formě,ale pokud to 2.místo(a možná i 1.)myslíme vážně,tak musíme porážet týmy ve formě.Co mě vždy rozesměje je fakt,že Nottinghamu se začalo dařit až po vyhazovu McLeishe.Ten borec by se měl zamyslet nad ukončením své "profesionální" kariéry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele