základní část, 41. kolo
07.04.2012 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull má otřesnou formu a pokud ztratí i tento zápas tak se jeho ztráta na 6 místo může navýšit na 8 bodů!!!A dohnat takovou ztrátu za 5 zápasů je skoro nemožné...radši nic tipovat nebudu,ale budu doufat v vítězství hostů a snad ti nahoře ztratí nějaké ty bodíky...

Moje sestava:Mannone-Dawson,Chester,Hobbs,Rosenior-Brady,Evans,McKenna,Stewart-Mclean,Fryatt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pro Hull katastrofa!!!Hobbs již letos dohrál a Chester chybí na dobu neurčitou!!!!Takže obrana asi Cooper a Dudgeon...

Reagovat
smazaný uživatel

Koren též nebude k dispozici...celou sezonu jsem díky naší formě doufal dokonce v přímý postup do PL a teď to vypadá tak,že nemusíme skončit ani v desítce.

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá,že Barmby po této sezoně skončí a půjde zpátky do trenérské školy,protože tohle je prostě katastrofa!!!Celou sezonu to vypadalo,že minimálně v play off určitě skončíme,pak odešel Pearson a místo něj byl dosazen okamžitě Barmby.Chvíli se nám i dařilo,ale pak přišly samé remízy občas šokující výhry např.:proti Cardiffu venku 0:3 a teď tohle:5 porážek v řadě!!!!To snad ani v PL nebylo!!!Budu muset sledovat,kdo postoupí ze 3.ligy k nám a kdo sestoupí s 1.ligy,protože tohle na PL nevypadá...jo a ještě jedna věc,dá se očekávat exodus všech důležitých hráčů typu Chester,Koren,Rosenior,Stewart a Evans!!!Když ne s těmito hráči,tak s kým se teda dá vrátit do PL?

Reagovat
smazaný uživatel

I já jsem velkým fanouškem Hullu a také bych si přál, aby zase nastupoval v premier league, ale podle mě ho tam dlouho neuvidíme, protože po finanční stránce na tom Hull není nijak růžově, Chvíli to vypadalo, že spadne i ze druhé ligy, ale nakonec se zmátořil. Já si prozatím přeju, aby Hull se udržel několik ve druhé lize a finančně se zabezpečil a snad za čas by mohl přijít zase postup zpět mezi elitu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele