základní část, 34. kolo
03.03.2012 18:20 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Saints podali na Elland Road strašný výkon a přesto si odváží tři body. Takhle špatně už hodně dlouho nehráli, i Rickie v rozhovoru po zápase říkal, že sám nemůže uvěřit tomu, jak takové utkání mohli vyhrát. Leeds nepustil Southampton pomalu za celý zápas na svou půlku. Na vítězství má obrovský podíl Davis, který vychytal naprosto neuvěřitelný věci. Asi jeho nejlepší výkon v Southamptonu vůbec. Taky oprávněně dostal cenu za nejlepšího hráče utkání. Jen doufám, že si tenhle zkrat už tuhle sezonu nedovolí, proti Ipswichi čekám klasickou ofenzivní smršť

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele