základní část, 18. kolo
26.11.2011 16:00 CET
2 : 3
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Burnley se v letošní sezoně vůbec nedaří a pokud nepříjde zázrak tak na postup můžou zapomenout.Hull pod dosavadním trenérem Barmbym vyhrál zápas proti Derby 0:2 a i teď ho čeká nelehký soupeř.Pozor si budeme muset dát na nebezpečného Rodrigueze.Jistě to bude těžký zápas,ale Hull ho zvládne a vyhraje o dva goly.Chybět ale bude kvůli kartám Aaron Mclean.

Moje sestava:Gulacsi-Dudgeon,Hoobs,Chester,Rosenior-Stewart,McKenna,Evans,Koren-Fryatt,Adebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne vitezstvi pro Hull...

Moje sestava:Gulacsi-Chester,Mcshane,Hoobs,Rosenior-Brady,Cairney,Koren,Stewart-Fryatt,Adebola

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,jestli si ze mě děláš srandu,ale kdyby ses v tom vyznal,tak bys vědel,že Chester hraje ve středu obrany společně s Hoobsem a že Barmby asi těžko potrhá obranu,když je jedna z nejlepších v lize!Koren hraje na křídle!!!A když bude hrát Stewart a Koren nemůže Brady,to bude spíše ve středu McKenna,takže jdi i utahovat z někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je teda "něco"!!!!Vést v 77.minutě v poklidu 2:0 po dvou golech Fryatta a pak BUM!Edgar dva goly a v posledních sekundách zápasu nebezpečný Rodriguez!!Takhle nemáme ani na play off pokud bude takhle ztrácet.A z těch dalších kol se mi až točí hlava!Venku Southampton,doma Leicester i Birmingham!!!Rychle si říct co udělali špatně a hodit tenhle zápas za hlavu,jinak to ani nejde.Již v úterý se hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze se v tom vyznam a srandu si z tebe nedelam..sam ses uvaril! Vazne zijes v tom ze hrac ma pouze jediny post..nez tady zacnes blit..zamysli se prosim!!Napsal sis sestavu ja si ji precetl..akceptoval..a napsal svuj pohled a sestavu podle meho uvazeni!Nic mene jsem rad ze ses k tomu vyjadril i kdyz tak... jako ze ses kral!!Uz sem psat nic nebudu je to cele TVOJE TLAMO!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu,že takový Nezmar z pozice útočníka hraje v obraně,ale snad znám "svůj" tým a jak a kam Barmby koho dá.Celou sezonu je Chester ve středu a nikde jinde ani nehrál,tak proč by najednou měl hrál na křídle...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele