play off - semifinále - odvety
17.05.2011 20:45 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (12)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Cardiffu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, přál jsem to rivalům, ale ono je celkem jedno, koho dáme ve finále

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni si co byste v PL dokázali.Copak chcete dostávat bůra od Chelsea,obou Manchestrů??Vy budete o PL bojovat jen kvůli těm milionům.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? Už delší dobu po tom pokukujeme, tým na to je, letos konkuroval celou soutěž nejlepším, není to jak Reading nebo Norwich. Navíc - postup = peníze a peníze = pár posil. Takže: Proč ne? Lidé ve Swansea o tomhle už loni mluvili, i tam cítí, že tým má na to probojovat se po 28 letech zase do nejvyšší soutěže. Letos jsem bohužel ani jednou nebyl a na 99% nebudu ani na finále Tak snad příští rok...

The Swans!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak ! Přeju to Swansea už od minulyho roku kdyby poslední zápas doma porazili Coventry(myslím že to bylo Coventry) tak už hrála minulej rok play off....a Blackpool by tedka nebyl v PL takže Let's go Swansea !

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to Doncaster, já věřil, že to uhrajem, ale chyba přišla už kolo předtím, proti Blades... Nedá se nic dělat, teď musíme zabrat proti Readingu a ukopat si PL, to bych na první kolo hnedka letěl Lepší Swansea jak Reading... u mě určitě, klub z Walesu bude oživení, ne pořád samý Londýny...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak řikáš ! Souhlasím do nejmenšího detailu a Doncaster to byl nakonec....njn to už je ale minulost ! 30.5 Swansea Let's go to PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto, že fandíš Seansea? Byl jsi tam někdy i na zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že nebyl ale chtěl bych se tam určitě podívat....muj stréc tam byl na nějakym školení nebo něco takovyho asi 2 roky ale já jsem tam nikdy nebyl....vlastně od něho jsem začal fandit Swans...od sezony 2006/2007 sem začal sledovat pořádně výsledky,sestavu a když se můžu podívat na netu na zápas tak se určitě dívám Ale je dobře vědět že v ČR je aspon nějakej fanoušek Swans !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel zase nic. Škoda Cardiff City!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele