základní část, 33. kolo
08.04.2008 20:45 CET
2 : 2
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derby o vítěže nad Sheffieldem !!! Derby mají svá specifika, předpoklady kolikrát neplatí, ale tady je jasným favoritem domácí Blades. Tak uvidíme, jsem zvědav, jaká bude návštěva. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,derby nemá favorita a tak to bude dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

A máme tu další Steel derby, skvělé, teď je skvělá příležitost ty tlusté líné ptáky pořádně schodit a vrátit jim tu minulou porážku. Navíc případná výhra by Wednesday potopila o trochu níž do sestupových vod, což by byla slušná kompenzace za Robsonem zpackanou sezónu. I když ty 4 body se dají stáhnout, tak nevěřím, že by to Vlci teď pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby dopadlo smírem. Bod má určitě větší cenu pro Wednesday. Atmosféra musela být parádní, na Brammal Lane přišlo své týmyx povzbudit 31.760 fans !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele