základní část, 2. kolo
20.08.2022 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Turín hrál s Laziem bez branek

Bezgólovou remízu a jen velmi málo brankových příležitostí nabídlo sobotní utkání mezi Turínem a Laziem. Oba celky tak zůstávají bez porážky a na svém kontě mají čtyři body.

Jak domácí trenér Ivan Jurić, tak i jeho protějšek Maurizio Sarri udělali oproti minulému týdnu dvě změny v sestavě. Prostor v základní jedenáctce Granaty dostali Buongiorno a Vlašić, zatímco na straně Lazia nastoupil mezi třemi tyčemi Provedel a v záložní řadě se objevil Vecino. Provedel nahradil brankáře Maximiana, který byl v duelu s Boloňou vyloučen.

Bohužel samotný zápas příliš fotbalového vzruchu nepřinesl. V prvním poločase byla zaregistrována pouze jedna jediná střela na branku. Mírnější územní převahu si udržoval Turín, ale k ničemu výraznému se nedostal. První poločas byla jedna pořádná nuda.

Druhý poločas byl o trochu záživnější a v 55. minutě prověřil Milinkoviće-Saviće pohotovou střelou Immobile. Od útočníka Biancocelesti tradičně hrozilo pro obranu Granaty největší nebezpečí. Zajímavý fotbalový moment se odehrál v 65. minutě, kdy vypálil na branku Milinković-Savić a jeho jmenovec v brance Turína vytěsnil balón na rohový kop.

Ani jedna strana nebyla schopná utkání rozhodnout ve svůj prospěch či si alespoň vytvořit výraznější převahu. Nepomohly ani průběžné změny v sestavě a i závěr se nesl ve stejném duchu. Diváci se zkrátka žádného gólu nedočkali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele