základní část, 18. kolo
15.01.2023 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

M'Bala Nzola (© AFP)

Spezia zaskočila Turín jedinou brankou

Turín doma padl. V souboji se Spezií se očekávaly body, jenomže ofenziva domácích se zasekla, a když ve 28. minutě proměnil pokutový kop M'Bala Nzola, bylo na překvapení zaděláno.

Je to zkrátka překvapivý výsledek a poměrně důležitý krok Spezie na cestě za záchranou. Samotné utkání nepatřilo k nejatraktivnějším a i děj na hrací ploše tomu odpovídal. Úvodní dvacetiminutovka nic podstatného nepřinesla. Teprve o sedm minut později zahrál v pokutovém území rukou Koffi Djidji a sudí odpískal ve prospěch hostí pokutový kop. M'Bala Nzola ho i s dávkou štěstí proměnil a Spezia vedla.

V tu chvíli málokdo věřil, že vidí jediný gól utkání. Přesněji řečeno jediný regulérní gól, protože před koncem poločasu dopravil balón do sítě Vlašić, ale ten neplatil pro ofsajd.

Spezia hrála chytře a po změně stran mohla navýšit vedení. Brankář Milinković-Savić nejprve špatně vyrazil a po něm Gyasi zblízka napálil břevno! Bohužel šlo o jednu z mála šancí ve druhém poločase. Spezia dobře bránila a Turín se přes její obranný val těžko prokousával. Hosté tak vezou z Turína překvapivě všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3/2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele