základní část, 6. kolo
11.09.2022 18:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavící hráči Lazia (© AFP)

Střídající Luis Alberto zachránil Lazio od remízy s Hellasem

Laziu to sice trvalo delší dobu, ale nakonec se mu povedlo proniknout skrz obranu Hellasu, ale nakonec to díky pozdním trefám Immobileho s Albertem dokázalo. Hellas se bránil víc než hodinu, ale stejně zase odchází bez bodů.

Římský celek pokračoval v tom, co je mu pod vedením trenéra Sarriho vlastní. Častá kombinace a držení míče. Po prvních patnácti minutách měl balon pod kontrolou v 65% času. Střelecky se ale trápil a nedostával se do vytoužených zakončení. První vážnější šanci si Biancocelesti vytvořili po sedmadvaceti minutách. Ciro Immobile dokázal sklepnout míč na Bašiće a ten natáhl k parádní ráně. Jenže obřím skokem se k tyči přesunul i brankář Lorenzo Montipò a konečky prstů poslal míč právě na svou tyč!

O pár chvil později zabrnkal na nervy svým příznivcům brankář Ivan Provedel, který chyboval při rozehrávce a dal šanci Terraccianovi, aby zakončil. Ten ale lobem přehodil i bránu a z šance nic nebylo. Ke konci první půle jsme viděli po jedné šanci na každé straně. Nejprve se Manuel Lazzari prohnal do vápna, ustál lehký atak Doiga a vypálil těsně vedle.

V nastaveném čase se předvedl i hostující útočník Thomas Henry. Ten si počkal na centr od rohu a volejem o zem ho poslal jen do břevna Provedelovy brány! Do druhé půle poslal Sarri Luise Alberta a ten pořádně větral hostující obranu. Po hodině hry kombinoval ve vápně s Immobilem a po jeho přiťuknutí pálil těsně vedle.

O pár minut později hostující obrana nechala odcentrovat Marušiće, jeho pas dolétl na zadní tyč k Immobilemu a ten trkl do balonu s naprostou přesností. Jen do připraveného Provedela pak pálil Ivan Ilić. Mnohem lépe to šlo Luisi Albertovi, kterému míč v páté minutě nastavení nesobecky připravil Zaccagni a španělský útočník propálil vše před sebou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele