základní část, 13. kolo
05.11.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Empoli (© AFP)

Empoli slaví jednogólovou výhru nad Sassuolem

Všechny body zůstaly v sobotu odpoledne na stadionu Carla Castellaniho v Empoli. Domácí ekipa tu vyzrála jediným gólem Tommasa Baldanziho nad Sassuolem.

Empoli nevstoupilo do utkání úplně šťastně, protože už po sedmi minutách musel odkulhat ze hřiště klíčový útočník Mattia Destro. Jeho náhradník Sam Lammers se v úvodu do žádné větší příležitosti nedostal a celkově vzato byl průběh dějství velmi opatrný.

Všechno mohla změnit dvacátá minuta a údajná ruka v pokutovém území, kterou ale VAR nepotvrdil. O deset minut později se konečně dostal do zakončení Lammers a hostující svatyni těsně minul.

Ani druhý poločas na nezáživné podívané nic nezměnil, nicméně domácím se i tak podařilo vstřelit gól. V 64. minutě našel Satrianův přízemní centr Baldanziho, který si převzal balón a neomylně ho poslal do sítě.

Většinou se říká, že úvodní branka hře pomůže, ale tady to příliš neplatilo. Empoli se rozhodlo výsledek ubránit a naopak Sassuolo bylo směrem dopředu dál bezradné. Už v nastaveném čase odmítl pojistku Lammers, jenž před prázdnou brankou nedosáhl na Bajramiho pobídku. Diváci na stadionu Carla Castellaniho tak viděli jen jeden gól.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele