základní část, 28. kolo
03.04.2023 19:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Francesco Caputo (© AFP)

Empoli díky penaltě Caputa porazilo Lecce

Empoli nakonec udolalo Lecce, i když diváci z toho moc velký požitek mít nemohli. O jedinou branku se po hodině hry postaral Francesco Caputo.

Hned na úvod se diváci dočkali jednoho dramatu, když se v domácí šatně vznítil požár, který museli hasit hasiči. Tím pádem byl odložen start utkání a začalo se až o půl osmé. No a to taky byla na delší dobu jediná zajímavá věc, protože nutno říct, že obě jedenáctky zaujaly od prvních minut spíš defenzivní postoj k utkání. Ani jeden tým nechtěl riskovat a z toho plynulo minimum šancí či invence.

V barvách domácího týmu se o něco pokoušeli Caputo s Baldanzim, ale jejich snahy často vyzněly do prázdna. Obdobně skončily průniky Strefezzy, jehož dvě akce zastavila pokaždé obrana ve chvíli, kdy se ofenzivní štírek pokoušel vypálit. První půle nenabídla nic moc zajímavého a druhá na tom byla obdobně. V týmu Lecce utkání popustil Banda a místo něj se o místo přišel prát Federico Di Francesco.

Rozhodující chvíle nastala v 60. minutě, když záložník Hjulmand fauloval pronikajícího Parisiho a sudí nařídil penaltu. K ní se postavil veterán Ciccio Caputo a proměnil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele