26. kolo
20.02.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Janova (© AFP)

Záchranářský souboj mezi Benátkami a Janovem skončil remízou

Fotbalisté Benátek a Janova si v boji o záchranu moc nepřilepšili, protože jejich odpolední duel skončil smírem. Na dvě branky stačila úvodní půlhodina. Nejprve se trefil Thomas Henry a vyrovnání zařídil Caleb Ekuban.

Na stadionu Pierluigiho Penza se potkaly týmy, které se nacházejí v sestupovém pásmu a které potřebují pravidelně bodovat a nejlépe vyhrávat.

Vzájemný duel měl dobrý začátek a dva góly během půlhodiny slibovaly opravdu zajímavou konfrontaci. Bohužel zůstalo jen u nich a na stavu 1:1 se až do konce nic nezměnilo.

V 10. minutě se postaral o první rozruch střelou Cambiaso a Romero skokem jistil situaci. O tři minuty později rozehráli domácí rohový kop a Ceccaroniho prodloužení poslal do branky hlavou Thomas Henry. O devět minut později volala po gólu i nebezpečná rána hvězdného Portugalce Naniho a rovněž pokus Aramua v síti neskončil. Benátky své další šance neproměnily a Janov ve 30. minutě vyrovnal. Caleb Ekuban si navedl balón do šestnáctky a levačkou k tyči překonal Romera. V samotném závěru prvního poločasu ještě vystrašil domácí příznivce nebezpečnou střelou Badelj, ale Romero dokázal zasáhnout.

I druhý poločas přinesl některé zajímavé momenty na obou stranách. Především pak v závěru bylo hodně rušno. Ve stoprocentní příležitosti hlavičkoval Yeboah a Romero předvedl na brankové čáře klíčový zákrok. Z následujícího protiútoku pak střílel těsně vedle Aramu. Nic dalšího už se nestalo a stav 1:1 se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele