36. kolo
07.05.2022 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Gianluca Scamacca (© AFP)

Cittá del Tricolore se stala dějištěm dělby bodů mezi Sassuolem a Udinese

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi US Sassuolem a Udinese, což z pohledu obou celků nic neřeší. O rychlou branku se postaral Gianluca Scamacca, ale konečné slovo měl čtvrthodinu před koncem Bram Nuytinck.

Utkání nabídlo dvě branky, ale klidně jich mohlo být mnohem víc. Oba celky si totiž dokázaly vytvářet velké šance, jen s jejich proměňováním to bylo horší.

V 6. minutě se to každopádně povedlo Gianlucovi Scamaccovi, jenž stál ve správný čas na správném místě a střílenou přihrávku Raspadoriho tečoval do sítě. Udinese se hnalo za vyrovnáním a Pereyra jen těsně minul vzdálenější tyč. Zahazovalo i Sassuolo, jmenovitě Davide Frattesi, který ve velké šanci trestuhodně přestřelil branku.

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Španělský křídelník Deulofeu nechal vyniknout zákrokem Consigliho a Sassuolo dál drželo nadějné vedení. Zebry se ale snažily a nakonec v 77. minutě srovnaly stav. Brandon Soppy vypálil, načež Consigli vyrazil před sebe a dorážející Bram Nuytinck se postaral o dělbu bodů. Závěr zápasu ještě mohl přinést zvraty na obou stranách. Consigli ale vychytal Néstorovskiho, zatímco Defrel byl na poslední chvíli zablokován. V nastavení neprostřelil Silvestriho Traoré, což byla zároveň poslední šance zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele