4. kolo
17.09.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Marko Pjaca (© AFP)

Sassuolo znovu padlo, tři body vystřelil Turínu Pjaca

Sassuolo padlo. O tři body se Turínu postaral Marko Pjaca, ale je pravda, že Turín byl lepší prakticky po celý zápas. Jen obránce Ferrari musel za svého brankáře zaskakovat na brankové čáře dvakrát.

Utkání Sassuola s Turínem slibovalo hodně atraktivní duel a oba týmy se od prvních minut snažily diváky nezklamat. Jako první se do šance probíjel mladý záložník Frattesi, který po straně prchal svým pronásledovatelům. Povedlo se mu dokonce i zakončit, jenže z úhlu pálil jen do tyče! Po delší pasáži bez vzrušení se po chybě obránce Chirichese dostalo do šance turínské FC a Sanabria už obloučkem dokázal přehodit brankáře Consigliho, jenže na brankové čáře míč odpálil vracející se Ferrari!

Sassuolo mělo taky docela smůlu. Po třiceti minutách se do šance dostával rychlík Berardi, který dokonce bodlem propálil všechno před sebou. Jenže stál v ofsajdu, což sudímu následně potvrdil i VAR. Pár minut před koncem první půle se strhl festival šancí. Consigli nejprve musel likvidovat šanci Bremera, Sanabria zase svou ranou napálil jen Ferrariho zasahujícího na brankové čáře.

Stejný hráč o chvíli později napálil jen tyč za zády brankáře Consigliho! Turín byl jednoznačně aktivnější, ale dlouho mu trvalo, než dokázal vstřelit kýženou branku. Povedlo se mu to až sedm minut před koncem. Scamacca přišel o míč, Ansaldi ho posunul na Mandragoru a ten našel u vápna Marka Pjacu. Mladý Chorvat namířil svou ránu po zemi k tyči a Consigli konečně kapituloval.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele