20. kolo
06.01.2022 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

FC Janov ani na nový rok nevyhrál, ze Sassuola však bere bod

Mise Andrije Shevchenka zatím není úspěšná, i když bod ze hřiště Sassuola může mít svojí váhu. Grifoni na Mappei Stadium vedli, když se už po sedmi minutách prosadil Mattia Destro, ale remízu 1:1 zachránil po změně stran Domenico Berardi.

Konečný výsledek je zklamáním především pro Neroverdi, kteří měli velkou územní převahu i více šancí. Začátek zápasu je však nachytal v nedbalkách. Už v 7. minutě vymyslel Ekuban přihrávku před branku, kterou Mattia Destro patičkou prodloužil do sítě. Od té doby se Janov víceméně jenom bránil a nutno podotknout, že úspěšně. V prvním poločase neměl Sirigu příliš mnoho práce a naprázdno vyšel i pád Berardiho v pokutovém území.

Šance si Sassuolo začalo vytvářet až ve druhém poločase. Hned nadvakrát nepřekonal Sirigua ve stoprocentní šanci Defrel. V 55. minutě se ale domácím podařilo vyrovnat. Raspadori se uvnitř šestnáctky sice ke střele nedostal, ale z druhé vlny ho zastoupil Domenico Berardi - 1:1. Sassuolo mělo na rozhodující branku ještě dostatek času, ale příležitosti nepřicházely. Čtvrthodiny před koncem vyslal jedovatou ránu opět Berardi, ale nebyl přesný. Sassuolo nebylo schopno ze své územní převahy rozhodnout a doma s Janovem ztratilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele