11. kolo
31.10.2021 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Empoli (© AFP)

Żurkowski v nastavení popravil domácí Sassuolo

Sassuolo neprotáhlo dobrou formu a před vlastními fandy prohrálo. Mrzet ho to může jednak proto, že po první půli domácí Neroverdi vedli nad svým soupeřem a také v rovině osobní, neboť domácího trenéra Dionisiho porazil tým, kterému před pár měsíci pomohl zajistit postup mezi elitu.

Jo a jen tak mimochodem si domácí přáli tohle utkání vyhrát i pro svého kapitána, Domenica Berardiho. Ten totiž dnes nastoupil ke svému jubilejnímu třístému utkání v barvách Sassuola. Dá se říct, že pro domácí to byl hodně smolný duel, protože po jeho většinu byli lepším týmem. Hodně cítit byl Berardi, ale nic dlužní mu nechtěli zůstat ani Traorè s Raspadorim nebo Scamaccou.

Právě mladíček Traorè se dostal do první šance utkání ve 36. minutě, kdy si naběhl do vápna a pokusil se zakončit. Jenže pod nohy mu na poslední chvíli skočil brankář Vicario.

O chvíli později ale mohli na smůlu nadávat zase hosté. Ve 43. minutě totiž opět talentovaný Hamed Traorè potáhl míč po straně k vápnu a zkoušel v něm najít nějakého spoluhráče. To se mu sice nepovedlo, ale nešťastný obránce Tonelli si míč srazil do vlastní brány!

Uplynula hodina hry, další šanci Sassuola spálil Scamacca a nic nenasvědčovalo tomu, co se stalo v závěru.

Osm minut před koncem totiž pronikajícího Cutroneho fauloval ve vápně Chiricheş a sudí okamžitě pískal penaltu. Tu s velkým soustředěním proměnil mladík Andrea Pinamonti a slavil, jak kdyby vstřelil vítězný gól. I na ten ale došlo. Psala se už druhá minuta nastavení, když Henderson centroval po zemi před bránu a Szymon Źurkowski volejem strhl vedení na stranu nováčka!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhráli na Juventusu. Klidně se muže stát , že rupnou s nováčkem. Fotbal, ale i ostatní sporty na které se dá sázet jsou jedno velké DIVADLO.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele