24. kolo
06.02.2022 18:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Radost hráčů Udinese (© AFP)

Udinese v nastavení urvalo výhru nad FC Turínem

Boj o co nejlepší umístění v tabulce mezi Udinese a Turínem skončil lépe pro prvně jmenovaný celek a to až po brankách v nastaveném čase. Celých devadesát minut čekali diváci na gól marně a dočkali se teprve po vyloučení Rolanda Mandragory v nastavení. V jeho třetí minutě překonal Milinkoviće-Saviće Nahuel Molina a chvíli na to proměnil pokutový kop Ignacio Pussetto.

Prakticky až do konce to v Dacia Aréně vypadalo na bezbrankovou remízu a nutno podotknout, že by byla asi spravedlivá.

V prvním poločase nebyla ani jedna strana schopná trefit branku. Nejblíže tomu byl Soppy, jehož rána před koncem poločasu rozvlnila boční síť. O střelbu se pokoušel zejména domácí tým, celkem pět nepřesných pokusů oproti jednomu turínskému.

Nezbývalo než doufat, že se obraz hry změní k lepšímu. V 63. minutě měl obrovskou šanci Sanabria a naštěstí pro Zebry je zachránil zákrok brankáře Silvestriho. Pak už to zase byla jedna velká nuda až na bezprostřední závěr zápasu. V 88. minutě ukázal sílu svých přímých kopu Nahuel Molina a prozatím se neprosadil. Jeho chvíle přišla až posléze, kdy se provinil faulem Rolando Mandragora a Molina nádherně zakroucený přímý kop skončil v síti.

Pro Turín to bylo v kritickém čase a navíc nezůstalo jen u jediného gólu. Milinković-Savić se chvíli na to provinil faulem a nařízenou penaltu suverénně proměnil Ignacio Pussetto. Udinese poprvé v novém roce vyhrálo a poskočilo na čtrnáctou příčku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele