8. kolo
17.10.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Beto (© AFP)

Udinese sedm minut před koncem srovnalo s Bolognou

Udinese dnes sehrálo zajímavý duel s Bolognou a zajímavý byl především vysokým počtem karet, které sudí Abisso začal rozdávat. Nakonec se zastavil na čísle devět, z nichž jedna měla barvu červenou. Na góly bylo utkání nudnější, padly jen dvě branky.

Jako první o sobě dal vědět Musa Barrow, tahoun Felsinei. Po patnácti minutách nasadil k perfektnímu sólu, obešel zprava dva obránce, posunul se míč na střed a tvrdě vypálil. Mířil ale jen do míst, kam brankář Silvestri stihl doskočit a vytáhnout míč mimo. Silvestriho ohebnost vyzkoušel vzápětí také Soriano, ale neuspěl s ránou ani dorážkou.

Utkání pak hodně ovlivnila minuta 38., v níž Theate pádil s míčem u postranní čáry a Roberto Pereyra ho sestřelil. A protože měl už druhou žlutou, Abisso ho poslal pod sprchy. Pět minut po změně stran přesto málem udeřil oslabený celek. Gerard Deulofeu se dokázal obtočit kolem obránce a vypálit, načež se rozezvučela tyč!

Deulofeu o chvíli později našel parádním centrem za branou zapomenutého Strygera Larsena, jehož přesnou hlavičku reflexivním zákrokem vytáhl brankář Skorupski z brankové čáry! Skóre se poprvé změnilo v 67. minutě, kdy Domínguez krásným pasem oslovil volného Musu Barrowa a ten z úhlu dokázal propálit Silvestriho. Jenže sedm minut před koncem brankář Skorupski podcenil vysoký míč od Pussetta a dotírající útočník Beto ho hlavou poslal do sítě - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 nebo 0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele