3. kolo
12.09.2021 15:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Antonio Sanabria (© AFP)

Turín rozsápal Salernitanu čtyřmi góly

Salernitana dostala už podruhé za sebou čtyři branky a z její obrany se začíná stávat solidní komedie. Brankáře Vida Belece postupně překonali Tonny Sanabria, Bremer, Tommaso Pobega a Saša Lukić. Salernitana je jedním ze dvou týmů, které stále nemají ani bod.

Salernitana zatím ochutnává Serii A způsobem, jaký si její fanoušci rozhodně nepředstavovali. Zatím ani bod a skóre 2:11. Tohle konto dnes odpoledne pořádně zatížili hráči Granata, mezi nimiž od začátku utkání figuroval i obránce David Zima. V prvních několika desítkách minut se Turín ale nedokázal propracovat do větší šance.

Povedlo se mu to až deset minut před koncem první půle, jenže Marko Pjaca si nepohlídal ofsajdové postavení a sudí Aureliano nemohl jeho branku uznat. Pjaca se o pár chvil později málem prosadil, jenže po hlavičce Singa na zadní tyči na míč těsně nedosáhl. Turínu to obecně zas tak moc vadit nemuselo, protože na další krásný pas si naběhl útočník Antonio Sanabria a přesnou hlavičkou otevřel skóre dnešního utkání!

A po změně stran už se hrálo vlastně jen na jednu branku. Po hodině hry se sice dostal do šance čerstvě střídající Milan Đurić, jenže mířil mimo. A hned z další šance Turín udeřil. Na kroucený míč k bráně si naskočil obránce Bremer a poslal míč do sítě - 2:0.

Tři minuty před koncem hosté nedokázali odvrátit míč mimo vápno a dobíhající Tommaso Pobega skóroval svůj první gól v novém dresu. V první nastavené minutě si ještě na dlouhý pas z hloubi pole naběhl Saša Lukić, který sám před brankářem Belecem nepochybil a uzavřel skóre zápasu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele