7. kolo
02.10.2021 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Milan Djurič (© AFP)

Salernitana těsně porazila CFC Janov

Salernitana slaví další tři body a tentokrát jí k tomu stačila jedna jediná branka. Po hodině hry se o ni postaral útočník Milan Đurić, přičemž Janov zůstal střelecky na suchu. Trochu ho vyvedlo z míry především zranění útočníka Destra těsně před zápasem.

Teprve druhý ligový start dnes večer potkal mladého útočníka Flavia Bianchiho, který naskočil od prvních minut poté, co se na rozcvičce těsně před utkáním zranil Mattia Destro. A nevedl si špatně. Po nahrávce od Sabelliho se dostával pozvolna do útoku, ale problémy měl s přesnějším zakončením.

Sabelli se následně pokusil zapsat přímo mezi střelce a vyslal zpoza vápna velmi zajímavou ránu, kterou však brankář Vid Belec stačil vykrýt. Nepříliš atraktivní první půli pak ve čtvrté minutě nastavení zakončil právě Flavio Bianchi střelou těsně vedle tyče!

Salernitana se málem ujala vedení krátce po změně stran, kdy Di Tacchio pálil těsně nad. Mnohem lépe si vedl zkušený domácí útočník Milan Đurić po hodině hry, kdy po Ribéryho akci zahrával Kastanos rohový kop. A zahrál ho tak přesně, že Đurić dokázal zakončit naprosto nechytatelně - 1:0. Do konce utkání už se neprosadili ani Rovella s Cambiasem.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele