27. kolo
26.02.2022 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Bologny (© AFP)

Salernitana po obrátce zareagovala na inkasování, duel s Bolognou vyústil v remízu

Salernitana v Serii A uzmula čtvrtou remízu v řadě, a v novém roce tak pokračuje ve stále se zlepšujících výkonech. Bologna sice po prvním poločase vedla, přesný zásah zařizoval Marko Arnautović, nicméně její soupeř ve druhém dějství srovnal stav, a to zásluhou Nadira Zortey. Utkání zkrátka vyústilo ve vlastně spravedlivou plichtu, kterou oba týmy nemohly odmítnout.

Domácí poprvé zahrozili ve 3. minutě, to se k zakončení zpoza šestnáctky dostal Éderson, avšak jeho střela skončila jenom v zámezí. Na sklonku půlhodiny do akce musel rozhodčí Ayroldi, který nařídil pokutový kop ve prospěch Salernitany poté, co ve vápně upadl Ribéry. Jenomže do sluchátka následně obdržel pokyn od VAR, aby se jal celou situaci zkontrolovat na videu, a nakonec rozhodl o tom, že bránící Orsolini svého protivníka nikterak nefauloval.

Po odvolané penaltě se pak Bologna těsně před přestávkou propracovala k vedení. Hickey z levé strany vyslal centr na hranici brankového území, kde našel Arnautoviće, a ten hlavou překonal brankáře Sepeho. Ve druhé půli se hosté snažili hájit těsný náskok, ovšem taktika urputného bránění jim nevyšla.

V 71. minutě na plac z lavičky vběhl Zortea, který krátce po svém střídání srovnal stav, to když po pobídce Mousseta a s pomocí teče bránícího Soumaora zacílil přesně do spodního rohu brány. Gólman Skorupski se po jeho pokusu marně natahoval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele