25. kolo
13.02.2022 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Hellasu (© AFP)

Antonín Barák přispěl gólem k drtivé výhře Hellasu nad Udinese

Jedním gólem přispěl k demolici svého bývalého zaměstnavatele český záložník Antonín Barák. Hellas zvítězil naprosto přesvědčivě 4:0 a v tabulce se posunul na deváté místo. Udinese doplatilo na velké neproměňování šancí.

"Zebrám" se utkání nepovedlo a jeho defenziva měla problémy od samého začátku. Už po sto dvaceti sekundách zůstal ve vápně neobsazený Fabio Depaoli a Hellas šel po jeho voleji rychle do vedení.

Udinese mělo v prvním poločase několik příležitostí, ale doplatilo na jejich neproměňování. Střelu Makenga vytěsnil Montipó a brankář Hellasu zmařil i další příležitosti. Ve 31. minutě přišla velká chvíle Antonína Baráka. Po dobré práci Depaoliho na nic nečekal a v šestnáctce přesně zakončil k tyči - 2:0. Efektivita byla rozhodující. Udinese do konce poločasu zazdilo další loženky, zejména ta Deulofeova volala po gólu, ale skrumáž před sebou nepropálil.

Hellas zvítězil v prvním poločase 2:0 a další dva góly si schoval na druhý poločas. Předcházelo tomu ale další neproměňování ze strany Udinese. Deulofeu nechal jen vyniknout Montipa a v 66. minutě za to přišel trest. Tamèze našel centrem hlavu Gianlucy Caprariho a bylo to už 3:0 pro domácí.

Zmar "Zeber" definitivně podtrhl Nahuel Molina, který orazítkoval břevno a o dvě minuty později následoval opět gól Hellasu. Adrien Tamèze šikovně prošel vápnem a tvrdou ranou nedal Silvestrimu šanci. Veronští mohli zvítězit ještě vyšším rozdílem, ale v nastavení se Silvestri zaskvěl výborným zákrokem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele