37. kolo
14.05.2022 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Turína (© AFP)

Turín vyloupil Stadio Bentegodi, trefil se Brekalo

Hellas zaznamenal další porážku a tentokrát doma nestačil na FC Turín. Hosté se prosadili v prvním poločase a nejtěsnější vedení nakonec neměli problém uhájit.

Měl to být duel dvou českých reprezentantů, ale v základní sestavě se objevil pouze turínský David Zima, zatímco Antonín Barák nebyl vůbec v nominaci.

Úvodních patnáct minut nenabídlo nic zajímavého a až v 17. minutě vyzkoušel pozornost Berishy Kevin Lasagna. Vzápětí ukázala Granata svojí efektivitu a úžasná rána Josipa Brekala skončila od břevna v síti! Hellas potřeboval zvýšit obrátky a ještě do poločasu si dokázal vytvořit gólovku prostřednictvím Lazoviće, jehož střelu musel Berisha vyrazit na rohový kop. Stejná situace se opakovala i na sklonku prvního poločasu, a tak šli do šaten výrazně spokojenější hosté.

Turínští věděli, že je po přestávce čeká ještě pořádný kus práce a pět minut po změně stran měli velkou šanci odskočit. Brekalo nechal vyniknout Montipa, zatímco hlavička Davida Zimy už přišla z ofsajdu. Veroně se pranic nedařilo a Turín zůstával i nadále nebezpečnější. V 78. minutě dokonce orazítkoval tyč Pellegri. V závěru zápasu už hosté vsadili na tuhou defenzívu a snahy Verony bez problému eliminovali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele