4. kolo
19.09.2021 12:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Antonio Candreva (© AFP)

Empoli dostalo doma tvrdý direkt od Dorie, ta mu nasázela tři góly

Sampdoria zvládla výlet do Toskánska naprosto skvěle a odváží si tři body. Za každý jeden z nich věnovala domácímu Empoli jednu branku, do sítě Empoli se úspěšně trefili Antonio Candreva, který si připsal rovnou dvě branky.

První šanci utkání si připravili domácí hráči, konkrétně Mancuso. Tomu se povedlo dostat se před svého obránce a zakončil prudký centr do vápna, jenže brankář Audero si poradil a jeho ránu kryl. Strážce domácí svatyně, Guglielmo Vicario, musel čelit první pořádné ráně po šestnácti minutách a také on si s Candrevovou pumelicí dokázal poradit. O chvíli později o sobě dal vědět Ciccio Caputo, kterého vyslal do brejku Damsgaard.

Jeho první rána mířila nad, ale po třech minutách už se prosadil. Tentokrát obelstil ofsajdovou linii po nahrávce Candrevy a před Vicariem už si poradil s lehkostí sobě vlastní.

Druhou půli načal Mancuso, který však v pádu netrefil zadní tyč. Následně neuspěl ani Damsgaard, který si opět vylámal zuby na Vicariovi. A pak už se opět ozval Caputo. Nejprve opět hrozil ranpou do břevna, aby o pouhou minutu později ukolébal svým pohybem obránce a po rychlé kličce na střed skóroval!

Empoli sice taky jednu branku dalo, když se trefil mladý útočník Cutrone, jenže sudí ji pro ofsajd správně neuznal. Konečnou podobu utkání proto dal až Candreva. Ten si dvacet minut před koncem na kraji vápna pohrál s obráncem a krásnou kroucenou ranou na zadní tyč překonal Vicaria - 3:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele