20. kolo
27.04.2022 20:15 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Marko Arnautović (© AFP)

Bologna šokovala Inter a otočila utkání ve svůj prospěch

Tak tohle čekal asi málokdo. Nebylo těžké brát tuhle dohrávku mezi Interem a Bolognou jako jednostrannou záležitost, jenže to by byla chyba. Inter sice šel rychle do vedení, jenže o něj přišel a kvůli chybě náhradního brankáře Radua dokonce nechal tři body domácím Felsinei!

Interu šlo o hodně, protože dnes mohl proměnit svou výhodu jednoho utkání a posunout se natrvalo do čela. Hlavní cíl Boloni - neinkasovat co možná nejdéle a pokusit se zahrozit z těch nemnoha šancí - se zbortil hrozně rychle. Interu stačily pouhé tři minuty na to, aby poprvé v utkání rozvlnil síť. Barellova práce znamenala zisk míče pro Ivana Perišiće, který si naběhl k vápnu a prudkou ranou poslal milánský klub do kýženého vedení.

Barella se osobně ocitl i v další šanci Interu, jen šest minut potom, co rozjel gólovou akci. Tentokrát tvrdě vypálil a brankář Skorupski měl co dělat, aby jeho ránu aspoň vyrazil. Vyrazil ji jen k nohám dobíhajícího Lautara Martíneze, jenže ten poslal balon vysoko nad bránu!

Po delší době bez větších šancí, kdy se tempo hry uklidnilo, se stalo něco, s čím Inter moc nepočítal. Domácím stačila jediná větší šance na srovnání! Musa Barrow si poradil s centrem, našel hlavu zkušeného Rakušana Marka Arnautoviće a ten už si poradil i s náhradním brankářem Ionutem Raduem.

Tenhle výsledek Interu rozhodně nestačil a Nerazzurri se snažili vzít si vedení zpátky. Jenže to byl spíš optický tlak bez větších šancí. Ani po změně stran se situace Interu moc nezlepšila, byť turecký playmaker Hakan Çalhanoğlu hledal své spoluhráče jednou přesnou přihrávkou za druhou. Interu nepomáhalo ve větší aktivitě ani střídání, kdy na hřiště vběhli Džeko s D’Ambrosiem a Sánchezem.

A pak to přišlo. Nicola Sansone se za celou sezonu netrefil ani jednou, až v minulém kole. Tahle branka ho zřejmě tak nabudila, že další přidal i dnes! Na počátku všeho ale stála obrovská chyba nepoužívaného brankáře Radua, který nerozehrál vůbec dobře, k míči se před brankovou čarou dostal právě Sansone a snazší gól asi nikdy nedal. Touhle brankou dostal sen o Scudettu pro Inter vážnou trhlinu...

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
milanista9

Domácí na Stadio Renato Dall'Ara naplno bodovali proti Interu naposledy před dvaceti lety.

Tak to už je správnej čas vyhrát.

Reagovat
milanista9

Paráda. Po dvaceti letech to přišlo v pravý okamžik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cizinec

Pratele, nejaky stream? Dekuji

Reagovat
Mihal

Do golu Bologne sme hrali krasne. Potom to islo dolu no. Skoda ze sme nepridali druhy gol do polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
milanista9

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik jste mu dali?

Reagovat
smazaný uživatel

už chápu proč toho kopyto rumunský nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi táhni!!!Inzaghi táhni!!!

Reagovat
milanista9

Diky Inzaghimu hraje inter o ligu. S tim kádrem a s tím důvodem, proč ho vedení najalo předvádí dobré výsledky na první sezónu. Za mě Inzaghimu

Reagovat
Shevchenko

Kiš kiš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele