12. kolo
15.12.2020 20:45 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Setkání bratrů Inzaghiových skončilo remízou 1:1

V úterý večer se v Beneventu setkala možná nejznámější fotbalová bratrská dvojice - Filippo Inzaghi a Simone Inzaghi. Jeden vede jako trenér Benevento, druhý římské Lazio. Vzájemný duel skončil remízou 1:1, když na úvodní branku Cira Immobileho odpověděl ještě do šaten Pasquale Schiattarella.

Za normálních okolností by zápas Beneventa s Laziem nepřitahoval takovou pozornost, ale když na jedné lavičce sedí Filippo Inzaghi a na druhé jeho bratr Simone, rázem je o pozdvižení postaráno. Jejich konfrontace vyzněla tentokrát remízou 1:1, což je ztráta především pro Lazio.

Právě římský celek se dostal poprvé do problémů v 6. minutě, když nedokázal po rohovém kopu odkopnout balón do bezpečí a Pepe Reina nejprve na přední tyči zlikvidoval hlavičku a následně nohou na brankové čáře zamezil první inkasované brance. Na druhé straně po dvaadvaceti minutách orazítkoval tyčku ze střední vzdálenosti Luis Alberto a na velké příležitosti to bylo 1:1.

Ve 25. minutě se poprvé změnilo skóre a to ve prospěch Lazia. Sergej Milinković-Savić odcentroval a Ciro Immobile z první překonal brankáře Montipóa. Favorit šel do vedení, ale Benevento dál vystrkovalo růžky. Po půlhodině hry ještě nepřesně zakončoval Lapadula a těsně před odchodem do šaten vytáhl Reina na rohový kop střelu Caprariho, přičemž z následné standardky udeřilo. Pasquale Schiatterella dostal balón přesně na kopačku a rovnou z první propálil vše, co mu stálo v cestě.

Bohužel druhý poločas už tolik příležitostí nepřinesl, ovšem u plichty skončit nemuselo. V poslední minutě zachránil Lazio od inkasované branky Pepe Reina, když zlikvidoval stoprocentní šance Di Sera a Improty. Frustraci ze zahozených šancí pak předvedl Schiatteralla, který byl po ostrém faulu vyloučen. Na konečném výsledku se však nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

Bratři Inzaghi proti sobě

Ale dnes bude úspěšnější Simone. Teda snad možná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele