30. kolo
04.07.2020 19:30 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

Sassuolo přestřílelo Lecce čtyřmi góly

Dlouhou dobu se zdálo, že Sassuolo bude s Lecce hrát velmi vyrovnanou partii a skóre tomu odpovídalo. Posledních 30 minut ale vyšlo Sassuolu parádně a dalo v nich tři branky. Celkově svého soka z Lecce jasně porazilo a řádně mu zkomplikovalo záchranné práce.

Lecce usilovalo o body, které mu měly pomoci k záchraně. Jenže Sassuolo v současné formě pro něj bylo až příliš velkým oříškem a dokazovalo to od prvních minut. Už v páté se totiž ujalo vedení. Manuel Locatelli totiž krásným pasem oslovil nabíhajícího Francesca Caputa, který si naběhl za obranu a dostal tam přesnou nahrávku. Brankář Gabriel proti němu vystoupil, čehož Caputo využil a lišácky brankáře překonal - 1:0.

Domácí o pár minut později zahrávali standardní situaci, která skončila na hlavě mladíka Traorého. Jeho hlavičku na zadní tyči ale brankář Gabriel vyrazil a se zbytkem si jeho obránci už dokázali poradit. Lecce se nevzdávalo a na krátko rozehraný rohový kop ve 27. minutě srovnal skóre. Po nacvičeném signálu ho do brány poslal nehlídaný obránce Lucioni - 1:1.

Jinak toho první půle zase tak moc nenabídla a kdyby se oba týmy rozešly s bodem na kontě, dalo by se to po konci prvního poločasu brát jako spravedlivý výsledek. Jenže druhý poločas převrátil misky vah jasně na stranu Sassuola. Dlouho to nevypadalo na nějakou drastickou změnu, jenže v 63. minutě se začaly dít věci. Nehuen Paz totiž ve vápně fauloval, což sudí posoudil jako penaltu. K ní se postavil Domenico Berardi a bezpečně proměnil.

Jenže to nebylo všechno. O pouhé dvě minuty později Marlon v pozici posledního hráče musel faulovat Babacara, což sudí opět ocenil penaltou. Matteo Mancosu sice nezahrál penaltu úplně jednoznačně a brankář Consigli si na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.

Jenže Lecce dnes nebylo souzeno bodovat. V 78. minutě podnikl zajímavou akci Domenico Berardi, jehož projektil se odrazil jen k Jeremiemu Bogovi. Ten si pohrál s prvním obráncem a vystřelil nechytatelně k tyči! A když v 83. minutě po pasu od Berardiho přesně zacílil také obránce Mert Müldür, který po kličce obránci poslal míč k tyči, bylo o výsledku rozhodnuto.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele