28. kolo
28.06.2020 19:30 CET
3 : 3
(0:0)

Reportáž

Přestřelka v Sassuolu vítěze nepoznala

Nevídaná přestřelka 3:3 se odehrála na stadionu Sassuola. Domácí v průběhu utkání prohrávali už 1:3, ale nakonec dokázali gólem v sedmé minutě nastavení vydoloval bod. Neroverdi si ho za svůj výkon bezpochybně zasloužili. Na straně domácích se dvakrát prosadil Jeremie Boga a remízu zařídil fantastikou ranou Rogério. Góly Hellasu zařídili Lazović, Stepiňski a Pessina.

Sassuolo bylo v zápase výrazně aktivnější, ale Hellasu tam takříkajíc padlo všechno. První poločas skončil bez branek, všechno podstatné se odehrálo až po změně stran, kdy se strhla nevídaná přestřelka.

A odstartovali jí hosté, Darko Lazović se šikovně uvolnil na hranici šestnáctky a přesnou střelou k tyči zajistil Hellasu vedení. Sassuolo odpovědělo okamžitě. Jeremie Boga jen o dvě minuty později zamířil ve vápně neomylně na vzdálenější tyč, takže v 53. minutě to bylo 1:1.

Ani tento stav dlouho nevydržel, za další čtyři minuty dostal Lazović balón do běhu a přesnou přihrávkou našel před prázdnou brankou volného Mariusze Stepińskiho, který dal na 2:1. Hellas po druhé v zápase vedl a v 68. minutě se výrazně přiblížil třem bodům. Sassuolo vyrobilo před vlastním vápnem hrubou chybu a Matteo Pessina jí nekompromisně potrestal třetím gólem.

Neroverdi byli do té doby aktivnějším týmem, ve statistice držení balónu dominovali, jenomže Hellas udával lekci z produktivity. V žádném případě ale ještě nebyl konec, zvláště když Sassuolo čtvrthodinu před koncem snížilo. Jeremie Boga opět využil přiťuknutí spoluhráčů a povedenou ranou zdramatizoval vývoj.

Závěrečné minuty byly velmi dramatické, Marco Berardi sahal po vyrovnání,ale vynikající zákrok předvedl Silvestri. Už ve čtvrté minutě neuspěl proti Silvestrimu ani Obiang. Sassuolo tlačilo a zdálo se, že nakonec prohraje.V sedmé minutě nastavení si však navedl balón ke střele Rogério a parádní ranou do šibenice zařídil konečnou remízu 3:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele