26. kolo
09.03.2020 18:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sassuolo si poradilo s Brescií, ta se stále víc blíží sestupu

Domácí Sassuolo si v nadlouho posledním utkání Serie A poradilo s Brescií. Hostující nováček nestačil na lépe hrající Sassuolo prakticky v ničem a nakonec jede z Reggio Emilia se třemi inkasovanými góly.

Sassuolo šlo do utkání s Brescií jako jasný favorit a prakticky po celou dobu zápasu potvrzovalo, že je mnohem kvalitnějším týmem. Hosté sice začali utkání aktivněji, ale bylo to spíš takové to bláznivé nadšení, u kterého je vám jasné, že brzo skončí. Stejně tak i Brescia v aktivitě brzy polevila a Sassuolu stačilo přečkat jen prvních pár minut. Domácí trenér De Zerbi musel přesto jako první řešit problém, když se mu po půlhodině hry zranil Berardi.

První ránu na bránu si na své konto připsal Mario Balotelli, který si zpracoval míč u vápna a tvrdě vypálil. Mířil velmi dobře, jenže na stejnou stranu se vydal i brankář Consigli a jeho ránu vyrazil. Na Consigliho Balotelli nevyzrál ani o minutu později, když v akrobatické pozici zakončoval dlouhý nákop. Opět se Consigli blýskl perfektním zákrokem.

O to větší překvapení vzhledem k aktivitě Brescie nastalo ve 45. minutě. Přízemní rána Rogéria byla obranou Brescie sražena jen k Defrelovi, který balon posunul na Francesca Caputa. Jeho dělovku už nikdo nezachytil a Sassuolo, do té doby pasivnější, náhle vedlo.

Druhá půle už patřila Sassuolu jednoznačně. Nejprve obránce Gian Marco Ferrari a rozezvučel břevno. Po něm zakončoval volný přímý kop povedenou střelou také záložník Locatelli, jenž donutil brankáře Jesseho Joronena k parádnímu zákroku. Po hodině hry udělala Brescia další chybu v obraně. Nikdo z obránců nepohlídal Caputa, který si zpracoval dlouhý nákop Bourabii a poslal ho nechytatelně pod břevno!

Jeho další ránu reflexivně vyrazil Joronen, jinak by Caputo oslavil hattrick. Sassuolo mělo i kopec smůly a v 69. minutě napálil Boga po slalomu jen tyč. Mladý křídelník patřící Chelsea si ale spravil chuť v 75. minutě. To předvedl další ze svých povedených výpadů po straně s náběhem do vápna. Svůj klasický postup zakončil ve vápně střelou na zadní tyč a slavil závěrečnou branku utkání.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele