11. kolo
03.11.2019 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Berardi zajistil Sassuolu remízu s Lecce

Lecce doma nad Sassuolem hned dvakrát vedlo, ale ani to mu nestačilo na tři body. Na gól Lapaduly reagoval ještě v první půli Toljan, přičemž o remízu se v závěru postaral Domenico Berardi po chybě domácí obrany.

Lecce začalo na domácí půdě velmi odvážně a Sassuolo působilo spíše překvapeným dojmem, jako by ani nepočítalo, že by Lecce snad mohlo být nebezpečné. Jenže Mancosu dal jasně vědět, že domácí nehodlají zaparkovat autobus před vlastním vápnem, nýbrž že hodlají škodit. Jeho první ránu ale Consigli zneškodnil a po druhé šanci zareagovala hostující obrana.

Velká nepříjemnost v domácím dresu nastala v 15. minutě, kdy se zranil Khouma Babacar a musel být střídán, takže se do hry dostal Filippo Falco. A ten jako by vnesl do hry Lecce štěstí. O pouhé tři minuty později si totiž dlouhý pas Rossettiniho zpracoval Gianluca Lapadula a elegantně se kličkou zbavil bránícího Filippa Romagny. Pak už mu zbývalo jen tvrdou ranou překonat brankáře Consigliho, což se mu povedlo na výbornou.

Sassuolo se ale nevzdalo a ještě do konce první půle srovnalo krok. Záložník Manuel Locatelli si všiml perfektního náběhu obránce Jeremyho Toljana, kterému adresoval pas za obranu. Toljan nakonec i přes menší potíže zkrotil míč a překonal brankáře Gabriela.

Ani to ale Lecce nezastavilo. Domácí celek se hnal kupředu a o pouhých šest minut později si vzal vedení zpátky. Po faulu u vápna se k míči postavil střídající útočník Filippo Falco a krásnou ranou přes zeď obstřelil i brankáře Consigliho. Ten plachtil vzduchem marně.

Lecce zaslouženě vedlo a bylo na Sassuolu, aby s výsledkem něco udělalo. Stále se však nemohlo dostat dostatečně blízko k bráně strážené Gabrielem. Domenico Berardi sice po hodině hry upadl ve vápně, ale na sudího to nezapůsobilo. Postupně docházel Neroverdi čas. Přeci jen se však nakonec dočkali. Domácí totiž spoléhali jen na bránění, což je málokdy dobrá rada. Pět minut před koncem se k ráně propracoval Grégoire Defrel a brankář Gabriel míč jen vyrazil před sebe. Domenico Berardi poděkoval a krásnou ranou jej překonal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele