18. kolo
06.01.2020 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

De Paul v závěru rozhodl o výhře Udinese

Udinese se vrací z jihu Itálie s dobrou náladou, neboť dokázalo porazit Lecce nejtěsnějším rozdílem. Důležitý záchranářský duel se lámal až v samotném závěru, Rodrigo De Paul rozhodl minutu před koncem a Lecce na jeho zásah už nedokázalo reagovat.

Zdá se, že přestávka nakonec pomohla hostujícímu celku. Utkání na stadionu Via del Mare mělo velkou důležitost a podle toho to také na hrací ploše vypadalo. Úvod byl z obou stran opatrnější a první šanci si vytvořilo Lecce až ve 22. minutě, kdy se opřel do balónu Babacar a orazítkoval břevno. Hosté dokonce nebyli schopni zaměstnat Gabriela ani jednou a první poločas tak skončil nezáživnou remízou 0:0.

Jak už bylo řečeno, v sázce bylo hodně. Oba celky potřebovaly pro zlepšení své situace vyhrát, ale radovat se pochopitelně mohl jenom jeden. Pět minut po přestávce se k radosti všech hostujících fanoušků prosadil Okaka, ale jeho branka nebyla kvůli ofsajdu správně uznána. Dlouho se pak na hrací ploše nic zásadního nedělo a zdálo se, že oba celky se rozloučí bezbrankovou plichtou.

Zebry však stav 0:0 na poslední chvíli odmítly. Minutu před koncem rozehrávalo Udinese rohový kop a po nastalém zmatku se až před brankáře probojoval Rodrigo De Paul a vítěznou brankou zajistil hostům tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele