22. kolo
02.02.2020 18:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Lecce zesměšnilo obranu Turína čtyřmi trefami

Lecce prostě válí! Dnes večer znovu překvapilo své fanoušky a rozebralo obranu Turína čtyřmi góly. Jednu trefu si na snový debut nechal i Antonín Barák.

Turín před sebou neměl vůbec lehkou úlohu. Jeho hráči dostali v posledním kole sedm kulí od Atalanty, což logicky pošramotí ego každého hráče. Dnes potřeboval bodovat, aby se opět přiblížil lepším pozicím. Turín zatím nenaplňuje potenciál a jeho hra je velmi nevyrovnaná. Lecce pro něj mohlo být snazší kořistí, protože nováček ligy se stále spíš trápí.

Šanci blýsknout se před domácími fandy měl i český reprezentant Antonín Barák, kterému byla svěřena pomyslná role desítky, tedy hráče bezprostředně za oběma útočníky. Posílené Lecce se ukazovalo od prvních chvil jako tým, který nehodlá jen bránit. Začátek zápasu se mu nad očekávání povedl, protože už v 11. minutě šlo Lecce do vedení! Skvělý signál po rohovém dostal pod kontrolu Majer, který našel lépe postaveného Alessandra Deiolu. Jeho nekompromisní dělovka téměř roztrhla síť - 1:0.

Turín v obraně naprosto nestíhal zachycovat ataky Lecce a v 19. minutě už prohrával o dvě branky. Po centru ze strany totiž míč propadl k záložníkovi Antonínu Barákovi, který na nic nečekal. Přesnou ranou z voleje umístil míč za záda brankáře Sirigua a ten kapituloval. Zkrátka debut jako hrom.

Trenér Mazzarri možná pomalu uvažoval o tom, že do ringu hodí ručník. V pětadvacáté minutě se mu navíc zranil Simone Verdi a do hry musel mladíček Millico. O šest minut později se Gianluca Lapadula dostal v pádu k zakončení a brankář Sirigu musel vytáhnout skvělý reflex, aby míč aspoň vyrazil. Ke konci první půle sice po Belottiho ráně vstřelil De Silvestri gól, ale ten pro těsný ofsajd neplatil.

Pokud si Turín myslel, že první půle byla katastrofou, tak druhý poločas byl ještě mnohem horší. Turínu se nedařilo naprosto nic a když už se dostal do nějaké šance, nebyl přesný. Turín sice byl aktivnějším týmem, jenže k ničemu to nebylo.

Naopak, po hodině hry se míč dostal k Filippu Falcovi, který si nechal míč odskočit a tvrdě ho napálil přesně k tyči! Nádhernou ranou Falco ukončil naděje Turína, ten opět naprosto selhal. Šílený večer hostujících hráčů v 78. minutě ukončil Gianluca Lapadula, který se postavil k penaltě. Šachova totiž poslal k zemi obránce Bremer a Lapadula se nemýlil - 4:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

2:2

Reagovat
Largo

Reagovat
VejrTorinoFC

Říkám to pořád...obrana Turína je marná...Djidji, nkoulou, bremer, Aina, meité

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele