38. kolo
02.08.2020 20:45 CET
3 : 4
(2:2)

Reportáž

SPAL a Brescii doprovodilo do druhé ligy Lecce

US Lecce se stalo třetím sestupujícím do nižší soutěže. Jihoitalský celek byl v těžké pozici, potřeboval nad Parmou vyhrát a zároveň doufat v pomoc Hellasu. Nedostavilo se ani jedno. Lecce se s Parmou pustilo do přestřelky a po výsledku 3:4 prohrálo.

I když to Lecce nakonec nevyšlo, na závěr předvedlo důstojný výkon a v utkání se rozhodně bylo na co dívat. Sedm branek je toho důkazem.

Parma se do svého soupeře pořádně zakousla už od začátku. Cornelius ještě v první šanci neuspěl, ale ve druhé orazítkoval tyč Hernani a vlastní gól si vstřelil Fabio Lucioni. Ve 24. minutě předvedli Ducali pohlednou akci, na jejímž konci byla povedená střela Gianlucy Caprariho. Parma vedla na Lecce už 2:0 a domácí byli ve velmi svízelné situaci. Nešlo navíc jen o vlastní výsledek, ale i o průběh druhého utkání, ve kterém Janov nelítostně ničil Veronu.

Lecce jakoby už nemělo co ztratit, sešláplo plyn a výsledkem bylo nejprve snížení v podání Antonína Baráka. Český záložník se prosadil zblízka na malém vápně. O chvíli později hlavičkoval po rohovém kopu Biagio Meccariello a bylo srovnáno.

Tím ještě přestřelka nekončila. Na začátku druhého poločasu vrátil vedení na stranu Parmy Cornelius, když nepovedenou střelu Barilly dorazil do sítě. V 66. minutě tečoval balón před domácím brankářem Roberto Inglese a Parma zase vedla o dva góly. Nebylo to ale na dlouho. Gianluca Lapadula po centru Donatiho hlavou snížil, ale více už Lecce nestihlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele