33. kolo
15.07.2020 21:45 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Lecce doma podlehlo Fiorentině 1:3

Nepříjemnou porážku má za sebou Lecce, které doma nestačilo v záchranářském souboji na Fiorentinu. Lecce doma potřebovalo bodovat, aby se jednak posunulo mimo sestupové pásmo a také aby vytvořilo tlak na největšího konkurenta FC Janov. Fiorentina se po výsledku 3:1 vzdálila Lecce už na deset bodů.

Svěřenci Fabia Liveraniho neměli vůbec dobrý začátek, už po pár minutách hry totiž prohrávali díky gólu Federica Chiesy 0:1. Pochvalu za výbornou přihrávku do vápna zaslouží Patrick Cutrone, jenž má v posledních zápasech dobrou formu. Tím každopádně pohroma pro Lecce nekončila, za chvíli Gabriel ve vápně stáhl Ghezzala a sudí odpískal pokutový kop. Erick Pulgar zvolil pravou stranu a udělal špatně, Gabriel mu kop vystihl, takže skóre se prozatím neměnilo.

První vlaštovku na branku Violy vyslal Antonín Barák, ale gólman Terracciano si s jeho tvrdou ranou doprostřed branky poradil. Díky zákroku na Rachida Ghezzala se kopala penalta a díky jeho skvělé kopací technice šla Fiorentina ve 38. minutě do dvoubrankového trháku. Ghezzal vystřihl parádní přímák jako z učebnice a Terracciano se ani nepohnul.

Katastrofální první poločas završil z pohledu domácích Patrick Cutrone, jenž dostal přihrávku za obranu a svůj postup na branku s přehledem zvládl. Fiorentina vedla po prvním poločase 3:0 a měla našlápnuto získat tři body.

Po změně stran neměla Fiorentina žádné problémy výsledek udržovat. Lecce sice v závěru korigovalo gólem Jevhena Šachova, ale na více se nezmohlo a doma prohrálo 1:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele