19. kolo
12.01.2020 12:30 CET
3 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese doma přejelo Sassuolo třemi góly

Léčba Lukou Gottim zdá se zabrala. Udinese vyhrálo další utkání, tentokrát doma jednoznačně přejelo Sassuolo 3:0. Naopak pro hosty je to potvrzení špatného vstupu do nového roku. Neroverdi zůstávají ve druhé polovině tabulky a sestupové pozice se jim mohou nebezpečně přiblížit.

Druhé ligové utkání v novém roce a druhá výhra, celkově však třetí v řadě. Udinese na přelomu nového kalendáře valí a dnes jeho formu odskákalo Sassuolo, které chyběla celá řada hráčů, včetně Locatelliho s Berardim.

Udinese vůbec na nic nečekalo a od úvodních minut se do svého soupeře pořádně zahryzlo. Tlak Zeber vygradoval třemi gólovkami, avšak ani jedna neskončila v síti. Střelu Lasagny zlikvidoval Consigli a Okaka po rohovém kopu hlavou přestřelil. Na druhé straně vyslal na domácí svatyni nedůraznou střelu Traoré a ve 14. minutě už se poprvé měnilo skóre. Mandragora přesně rozehrál rohový kop a Stefano Okaka hlavou od břevna otevřel střelecký účet. Sassuolo se rozhodlo vyzkoušet Mussa z dálky, ale Traoré opět branku netrefil, stejně jako Boga.

Pokud chtěli Neroverdi pomýšlet na bodový zisk, museli po přestávce výrazně přidat. Roberto De Zerbi rozhodně nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen, ale Sassuolu to nešlo ani po změně stran. Jeden z mála aktivních Traoré další střelou tentokrát už donutil Mussa k zákroku, stejně jako Boga, ale to bylo ze strany hostů vše.

V 68. minutě domácí zvýšili už na rozdíl dvou gólů, když Ken Sema ve vápně zvolil křižnou ránu přesně k tyči. Dvoubrankové manko už znamenalo pro Sassuolo velký problém, Udinese si navíc výsledek hlídalo a v nastavení svojí výhru pečetilo třetím gólem. Vpád do otevřené obrany potrestal technickou střelou Rodrigo De Paul.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele