27. kolo
23.06.2020 21:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Turínu stačil k výhře nad Udine jediný gól

Andrea Belotti se stal autorem jediné branky v zápase Turína s Udinese. Oba celky jsou namočeny do bojů o záchranu a tři body z tohoto klání mají svojí velkou váhu. Belotti se prosadil už v průběhu prvního poločasu, načež další šance na obou stranách zůstaly nevyužity.

Udinese ale nemuselo prohrát, kdyby proměnilo něco ze svých šancí. Zejména začátek zápasu byl v tomto směru klíčový. Ve 14. minutě zakončoval po stříleném centru zblízka Jen Stryger Larsen a domácí zachránila branková konstrukce. O dvě minuty později domácí ukázali, jak se s příležitostmi nakládá. Andrea Belotti převzal ve vápně přihrávku a tvrdou střelou přesně zakončil. Turín tak poměrně brzy vedl a na tahu byli hosté. Stefano Okaka nebezpečně vypálil a zasáhnout musel Sirigu.

Ve 29. minutě vstřelili Turínští druhý gól, ale protože celé akci předcházel útočný faul, branka nemohla logicky platit. Udinese se nedočkalo vyrovnání ani na sklonku prvního poločasu, když po rohovém kopu a následném centru hlavičkoval De Maio a skvělý Sirigu na brankové čáře Granatu podržel.

Zebry rozhodně nebyly bez šance, v prvním poločase měly celou řadu možností na vstřelení branky, jenomže se tak nestalo a Turín si po přestávce hýčkal jednobrankový náskok. Druhý poločas už tolik brankových příležitostí nenabídl, Granata víceméně kontrolovala hru a devět minut před koncem mohla vstřelit pojistku, kdyby si lépe zpracoval balón Andrea Belotti. Útočník Turína byl v akci ještě jednou a tentokrát zakončil, ovšem Musso byl připraven. Udine nakonec nepomohlo ani čtyřminutové nastavení a v Turíně prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele