25. kolo
20.06.2020 19:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Turín hrál s Parmou 1:1

Italská nejvyšší soutěž se zase rozjela a začala remízou 1:1 mezi Turínem a Parmou. Obě branky padly už v prvním poločase. Nejprve otevřel skóre N'Koulou, ale ještě do šaten odpověděl slovenský záložník Juraj Kucka. Turín sice mohl po změně stran rozhodnout, ale Belotti z pokutového kopu na Sepeho nevyzrál.

V Turíně nakonec vydržel bezbrankový stav jen patnáct minut, než domácí rozehráli rohový kop a z něho se dobře umístěnou hlavičkou prosadil Nicolas N'Koulou. Nutno podotknout, že vedení Granata bylo vzhledem k aktivitě zasloužené. Parma ale nechtěla být pozadu a po půlhodině hry srovnala. Gervinho zpětnou přihrávkou sice nikoho nenašel, ale balón doputoval až nahoru na šestnáctku a Juraj Kucka z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí si mohli vzít vedení zpátky, ale po centru Belottiho hlavičkoval De Silvestri jen do Sepeho.

Druhý poločas začala opět aktivněji Granata a brzy to slavilo ovoce. Po závaru v šestnáctce fauloval Iacoponi a sudí nařídil pokutový kop. Naprosto klíčový okamžik zápasu ale Andrea Belotti nezvládl, jeho tvrdou ránu mu vyrazil Sepe.

Parma přežila "klinickou smrt" a ještě mohla usilovat klidně o tři body. Ty z pozice Turína opět odmítl zahozenou šancí Eder a nic dalšího už se v utkání nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co s muže stát , když nebudu souhlasit s bukwicí?

Reagovat
FC Parma

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele