35. kolo
22.07.2020 21:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín nemá po remíze s Hellasem stále jistou záchranu

Utkání mezi Turínem a Hellasem sice nenabídlo pohledný fotbal, ale hned dvakrát se v něm měnilo skóre. Hosté vedli zásluhou penalty Boriniho, avšak odpověď nachystal o pár minut později Simone Zaza.

Pro Turín nezačalo utkání úplně nejlépe, protože po 13 minutách musel ze hry zraněný Lorenzo Di Silvestri, kterého nahradil Ola Aina. Začátek byl poměrně vyrovnaný, bez větších gólových příležitostí. Světlým okamžikem byla až před koncem poločasu šance Mattea Pessiny, jenž z voleje nepřesně pálil na branku, respektive Pessina trefil prvního obránce před sebou.

Do druhého poločasu bylo co zlepšovat, utkání spíše nudilo a jistě by mu nějaká větší šance nebo gól pomohla. V 55. minutě přišel první klíčový okamžik zápasu. Fabio Borini byl v šestnáctce faulován a sudí po chvilce váhání odpískal pokutový kop. VAR systém prohřešek potvrdil a sám Fabio Borini penaltu s přehledem proměnil.

Turín dokázal zareagovat v 66. minutě. Ansaldi načechral balón na malé vápno a Simone Zaza hlavou srovnal na 1:1. Pak se s jedinou výjimkou slehla po šancích zem. Remíza jakoby vyhovovala oběma mužstvům, byť Turín by spíše potřeboval zvítězit. V první minutě nastaveného čase orazítkoval hlavou břevno Andrea Belotti a skóre se tedy nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele