31. kolo
08.07.2020 21:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Turín proti Brescii otočil výsledek a získal tři body

Záchranářský duel mezi Turínem a Brescií skončil lépe pro domácí. Granata sice prohrávala zásluhou gólu Ernesta Torregrossy, ale po přestávce se prosadila třikrát a potvrdila roli favorita.

Turín měl dobrý začátek a dokonce Andrea Belotti vstřelil rychlý gól, který však nemohl být pro ofsajdové postavení uznán. Za další tři minuty orazítkoval břevno Verdi a Brescia jako zázrakem nadále držela nerozhodný výsledek. Granata si během úvodní čtvrthodiny vypracovala spoustu příležitostí, že kdyby vedla o tři góly, nikdo by se asi nedivil. Brescia poprvé zahrozila až prostřednictvím českého beka Aleše Matějů, jenž netypicky hlavičkoval do náruče Salvatora Sirigua. Prvního varování domácí nedbali a ve 21. minutě šla Brescia do překvapivého vedení. Centr Bjarnasona se odrazil se štěstím k Ernestu Torregrossovi, který rozjásal hostující příznivce vedoucím gólem.

Torregrossa měl za chvíli na hlavě i druhý gól, jenomže tentokrát minul Sirigovu svatyni. Turín i po inkasované brance nepolevoval a dál byl na hřišti výrazně aktivnějším celkem. Před koncem prvního poločasu zazdili tutovku Simone Zaza a znovu Andrea Belotti. Pochopitelně si Granata musela dávat pozor i na zadní vrátka, kde stále hrozil nebezpečný Torregrossa. Po změně stran už se Turín zaslouženě dočkal. Ve 48. minutě vypálil Verdi a balón se od zad Aleše Matějů odrazil do vlastní branky. Hostům mohl vrátit vedení Torregrossa,ale jeho neefektivita nakonec stále Brescii body.

V 58. minutě šli "Býci" konečně do vedení. Po Verdiho střele se balón odrazil od Papettiho přesně na hlavu Belottiho a útočník domácích dal na 2:1. Brescia se na odpověď nezmohla a v závěru ještě inkasovala jednou. Joronen vyrazil střelu Meitého a Simone Zaza pečetil výsledek na konečných 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele