6. kolo
29.09.2019 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Lazio deklasovalo Janov 4:0

Lazio zareagovalo na porážku od Interu hodně razantně a s Janovem se vůbec nepáralo. Grifoni inkasovali na Stadio Olimpico v obou poločasech dva góly, aby si nakonec odnesli hrozivý debakl 0:4. Gólově se prosadili Milinković-Savić, Radu, Caicedo, Immobile.

Biancocelesti doma čekal nebezpečný soupeř, který zejména v prvních dvou kolech ukázal, že má sílu. Lazio ale bylo od začátku nekompromisní, brzy si vytvořilo náskok a utkání zcela ovládlo.

V 9. minutě zápasu Immobile přistrčil balón na Sergeje Milinkoviće-Saviće a ten rovnou z první překonal brankáře Radua. Lazio se mohlo rychlým gólem uklidnit, ovšem na chvíli předalo iniciativu soupeři, který si vytvořil spíše jakési pološance. Snad střela Cassaty měla gólové parametry, ale brankář Lazia si s ní poradil a při následném závaru byl máván ofsajd. Ve 36. minutě pak předvedli Bancocelesti rychlou akci, na jejímž konci sice byl gól Luise Alberta, ale také zdvihnutý praporek pomezního. Pravou gólovou radost si Lazio znovu vychutnalo těsně před přestávkou podobnou akcí jako při prvním gólu. Z hranice šestnáctky tentokrát vypálil Stefan Radu a jeho jmenovec inkasoval.

Grifoni potřebovali nový impuls a jejich trenér nachystal na druhý poločas hned dvojí střídání. Hra Janova se pak zlepšila, ale po hodině hry jí přichystal těžký úder Felipe Caicedo. Po přihrávce do vápna obešel Radua a střelou do prázdné zakončil. Tříbrankové manko už bylo pro Janov velkým soustem, navíc Lazio hrálo chytře a výsledek deset minut před koncem ještě navýšilo. Luiz Felipe se šikovně proháčkoval, posunul balón na rozeběhnutého Cira Immobileho a ten zvýšil na 4:0. Výsledek byl pro Janov možná až příliš krutý, na druhou stranu Lazio výrazně zapracovalo na proměňování šancí a v tomhle zápase vyhrálo zcela zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele