17. kolo
05.02.2020 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lazio v dohrávce pouze remizovalo a zůstalo třetí

Hráči Lazia Řím odmítli stáhnout manko na Juventus na pouhé dva body, když jenom remizovali s Hellasem Verona 0:0. Střelecky tak vyšel naprázdno i aktuálně nejlepší střelec Serie A Ciro Immobile. Lazio zůstalo na třetím místě, se čtyřbodovou ztrátou na čelo. Utkání sice žádnou branku nenabídlo, ale šance k vidění byly, v té největší poslal balón do tyče Luis Alberto.

Lazio tak propáslo obrovskou příležitost a konečný výsledek proti Hellasu je určitě zklamáním. Na druhou stranu hosté potvrdili dobrou formu a také oni protáhli svojí zápasovou neporazitelnost. Bod si za dobrý taktický výkon z Říma zasloužili.

Z pohledu domácích to vůbec nebylo jednoduché utkání, Hellas měl svoje příležitosti a jako první mohl prolomit bezbrankový stav. Po dobrém centru zakončoval z první Miguel Veloso a Strakosha musel prokázat skvělé reflexy. Lazio mělo jen náznaky příležitostí a skvěle byl bráněn zejména Ciro Immobile. Kanonýr, který už letos nasázel pětadvacet ligových branek.

Až v 51. minutě dostal domácí útočník více prostoru, ale naštěstí pro Hellas zamířil vedle. Po hodině hry přišly velké šance na obou stranách. Nejprve vytáhl další vynikající zákrok Strakosha a sice po střele Darka Lazoviće a po něm na druhé straně barikády orazítkoval Luis Alberto tyč! Pro mnohé asi bude překvapením, že veronský celek měl nakonec více ze hry a byl nebezpečnější. Pár minut před koncem domácí zase zachránil brankář, konečky prstů vytáhl střelu Boriniho. Když pak v nastavení kryl Parolovu dělovku Marco Silvestri,skončilo utkání bez branek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele