26. kolo
08.03.2020 13:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SPAL překvapivě dobyl Parmu, rozhodl Petagna

Překvapivý výsledek se krátce po poledni zrodil v Parmě, kde hráli za zavřenými dveřmi domácí hráči a SPAL. V utkání padla jediná branka a sice ve druhém poločase z pokutového kopu. Ten ve prospěch SPALu proměnil Andrea Petagna.

Parma byla favoritem, v tabulce si vede o poznání lépe, než celek z Ferrary, který bojuje o holé přežití.

Na hřišti to ale nebylo znát. SPAL sehrál s Parmou už v prvním poločase naprosto vyrovnanou partii a k nelibosti fanoušků u televizních obrazovek, ne zrovna pohlednou. K vidění nebyla žádná větší šance a nejzajímavějším momentem tak bylo střídání zraněného Arkadiusze Recy, kterého tak nahradil Felipe.

Zajímavější byl druhý poločas, v 58. minutě se SPAL dožadoval pokutového kopu, ale protože se pískal ofsajd, veškeré reklamace hraní rukou byly neopodstatněné. Penalta se ale nakonec kopala, protože o pár minut později nešikovně kopl Bruno Alves protihráče a verdikt sudího potvrdil i VAR. Andrea Petagna penaltu proměnil a SPAL na prázdném Ennio Tardini překvapivě vedl.

Parma marně hledala recept na organizovanou defenzivu hostí a vlastně až do závěrečného hvizdu si nic zásadního nevypracovala. SPAL tak veze z Parmy velice cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Dron

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele