29. kolo
01.07.2020 21:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Hellas přestřílel Parmě

Pět branek a výhru domácího celku přineslo utkání ve Veroně. Parma sice šla do vedení, ale Hellas třemi góly výsledek otočil a vedení nakonec i udržel.

Na stadionu Bentegodi se utkala dvě velmi příjemná překvapení letošní sezony - Hellas a Parma. Oba celky si hoví v první polovině tabulky a dokonce nejsou nijak daleko vzdáleny evropským pohárům.

Lépe vstoupili do zápasu hostující hráči a Dejan Kulusevski si převzal balón na hranici vápna, probil se až před Silvestriho a zakončil. Hellas následně převážil držení balónu na svojí stranu, ale přes obranu Ducali se dlouho nemohl prosadit. Až ve 42. minutě hlavičkoval do břevna Rrahmani a to byla první velká gólovka Hellasu. Snažení Hellasu nakonec přineslo ovoce. V nastavení fauloval ve vlastním vápně Harnani a Samuel Di Carmine nařízenou penaltu proměnil.

Poločasový výsledek 1:1 měl trvání zhruba devět minut. Mattia Zaccagni využil pasivity hostí a přesně mířenou střelou z hranice šestnáctky výsledek otočil. Ani vedení 2:1 nebylo na dlouho. V 64. minutě vyrazil Silvestri střelu Kulusevskiho a Riccardo Gagliolo z dorážky srovnal stav. Remíza by zápasu asi slušela víc, jenomže devět minut před koncem Parma chybovala, toho využil Verre a nabíhající Matteo Pessina rozhodl o třech bodech pro domácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele