7. kolo
18.12.2019 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Brescia třetí výhru v řadě nepřidala, Sassuolo bylo efektivní a vyhrálo 2:0

Dohrávka zápasu 7. kola přinesla vítězství hostujícího Sassuola na stadionu Maria Rigamontiho v Brescii. Domácí usilovali o třetí výhru v řadě a rozhodně na ní vzhledem k počtu vytvořených brankových příležitostí měli, jenomže Pegola nepřekonali ani jednou, zatímco sami dvakrát inkasovali.

Středeční dohrávka nabídla opravdu zajímavý fotbal, oba celky se snažily hrát ofenzivně a šance tak byly k vidění na obou stranách. Nakonec ani počáteční výsledek 0:0 dlouho nevydržel. Ve 25. minutě vysunul Berardi přesným pasem Hameda Traorého a na jeho zakončení na přední tyč nedokázal Alfonso zareagovat. Brescia okamžitě zvýšila aktivitu a Pegolo měl několik dobrých zásahů, než ho pět minut před koncem překonal Mario Balotelli. Někdejší reprezentant se v době přihrávky nacházel v ofsajdu, takže radost domácího mužstva byla zbytečná.

Brescia po prvním poločase prohrávala o gól, ale na vyrovnání měla ještě celý druhý poločas. V 52. minutě přišla dobrá příležitost domácích po standardní situaci, avšak následná hlavička skončila mimo brankový prostor. O tři minuty později zase hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle Balotelli a tlak Brescie začal narůstat. Pegolo dokonce musel vytáhnou pohotový zákrok po střele Torregrossy.

V 70. minutě zase těsně netrefil branku Balotelli a Sassuolo nakonec neproměňování domácích potrestalo. Caputo si zpracoval perfektní Rogériův centr a z otočky překonal brankáře Alfonsa. Dvoubrankový náskok už prakticky znamenal rozhodnutí. Brescia už si pak gólovku nevypracovala a po dvou výhrách v řadě zase jednou prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Corleone

R. I. P. Giorgio Squinzi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele