30. kolo
05.07.2020 19:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Brescia konečně vyhrála, porazila Hellas 2:0

Fotbalisté Brescie po dlouhé době konečně vyhráli a na nesestupové pozice ztrácejí šest bodů. Hellas na stadionu Maria Rigamontiho zklamal a nepotvrdil předchozí skvělé výsledky, navíc jeho ztráta na evropské poháry vzrostla už na šest bodů.

Brescii nešlo jenom o to zvítězit a vykřesat naději na záchranu, ale také odčinit debakl 0:6 od Interu Milán. Každopádně domácí se svého úkolu zhostili dobře a po čtvrthodině hry to ve vápně Hellasu pořádně hořelo a nechybělo moc, aby si Empereur vstřelil vlastní gól. Na druhé straně se o první rozruch postaral Zaccagni, jeho střela se však k Joronenovi nedostala.

Ještě v prvním poločase musel Hellas střídat zraněného Fabia Boriniho, kterého nahradil Verre. Před koncem poločasu pak vystrašil Joronena Samuel Di Carmine. Poločas skončil bez branek, ale hrál se zajímavý fotbal.

Po přestávce pak konečně začaly padat góly. V 52. minutě se po Tonaliho rohu prosadil hlavou Andrea Papetti a Brescia za velké radosti vedla 1:0. Hellas měl několik šancí na vyrovnání, ale všechny ztroskotaly na výtečném Joronenovi. Brankář Brescie byl nakonec ústřední postavou vítěství, které korunoval v nastavení pojistkou Alfredo Donnarumma. Brescia po výhře 2:0 oživila své šance na záchranu, avšak na nesestupové pozice nadále ztrácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele