3. kolo
15.09.2019 15:00 CET
3 : 4
(3:1)

Reportáž

Bologna přestřílela Bresciu a získala další body

Sedm branek a neuvěřitelné zvraty, to bylo odpolední utkání mezi Brescií a Boloňou. Na stadion Maria Rigamontiho se vrátila Serie A ve velkém stylu, avšak se smolným koncem pro domácí. Brescia totiž neudržela poločasové vedení 3:1 a nakonec i díky vyloučení Desseny prohrála 3:4. Boloňa bere další tři body a potvrzuje velice zajímavou formu.

Od úvodní minuty se v dresu poražených představil i český obránce Aleš Matějů, zatímco jeho krajan Jaromír Zmrhal začal na lavičce náhradníků. Brescia měla na domácím stadionu úchvatný začátek a brzy dostala Boloňu pod tlak. V 10. minutě poslal Romulův centr za brankovou čáru hlavou Alfredo Donnarumma a stadion Maria Rigamontiho jásal nadšením. A ještě více, když o devět minut později vstřelil umístěnou střelou Donnarumma druhý gól. Boloňa byla v nesnázích, ale dokázala se vzpamatovat a po půlhodině hry snížit.Na Sansoneho krásný centr si naskočil Mattia Bani a Joronen lovil balón v síti. Gólovým hodům nebyl v prvním poločase konec a ve 42. minutě Brescia znovu odskočila na rozdíl dvou gólů. Tonaliho rohový kop se snesl na hlavu Andrey Cistany a další úder ze vzduchu znamenal tuplované domácí vedení.

Po přestávce ale přišla komplikace. Domácí Daniele Dessena nepochopitelně simuloval a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Oslabením Brescie nabuzená Boloňa se vrhla do útoku a začali se dít věci. V 56. minutě přihrál Orsolini před prázdnou branku Rodrigu Palaciovi a zkušený útočník snížil na rozdíl branky. A jen o čtyři minuty později proměnil závar před Joronenem ve vyrovnávací gól Andrea Poli. Po hodině hry bylo vyrovnáno a Boloňa byla jasně na koni.

Zcela zaskočení domácí se snažili uklidnit hru a pomoci k tomu měl i příchozí Jaromír Zmrhal, jenomže soupeř byl rozjetý a dílo zkázy nakonec dokonal. Palacio ještě ve velké šanci neuspěl, ale v 80. minutě s přehledem zakončil jeho centr zblízka Riccardo Orsolini. Zcela rozložený soupeř mohl inkasovat ještě jednou, ale Sansone trefil tyčku. Boloňa nakonec ofenzivní představení zvládla a má další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele