25. kolo
22.02.2020 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Boloňa vydřela s Udinese bod

Remízou 1:1 skončilo sobotní utkání mezi Boloňou a Udinese a z výsledku musí být zklamaní především hosté. Ti až do začátku nastaveného času nad Boloňou vedli, když se už v průběhu prvního poločasu trefil Stefano Okaka, ale na konci je připravil o vítězství Rodrigo Palacio.

Udinese vstoupilo do zápasu aktivně, iniciativa byla jasně na jeho kopačkách a brankář Da Costa musel ve 25. minutě poprvé výrazněji zasahovat. Bylo to varování, kterého domácí strana nedbala a po půlhodině přišel skutečný trest. De Paulův rohový kop se snesl přesně na hlavu Stefana Okaky a Udinese zaslouženě vedlo 1:0. Boloňa se snažila do přestávky odpovědět, zvýšila aktivitu, ale Musso za svá záda nic nepropustil.

Každopádně závěr prvního poločasu už ze strany Boloni snesl přísnější měřítko. Mihajlovićovi svěřenci však na konec půle nenavázali. Udinese se koncentrovalo na defenzivní taktiku a nutno podotknout, že si v ní vedlo dobře. Je potřeba také zmínit, že se ve druhém poločase nehrál zrovna atraktivní fotbal, ale to bylo dáno právě ryze defenzivní taktikou Gottiho svěřenců.

Mnozí fanoušci Udine už se viděli se třemi body v kapse, ale nastavený čas všechno zhatil. Tomiyasu poslal do pokutového území centr, ten mezi dvěma stopery propadl a Rodrigo Palacio se zmocnil balónu a vyrovnal. Argentincova trefa byla zároveň v utkání poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele